onsdag 22 oktober 2014

Ensemble-vecka

Den här veckan är det ensemblevecka vilket har inneburit att alla på musik har blivit indelade i 3 ensembler för att spela sitt huvudinstrument där. Alla andra lektioner utgår och vi repar hela dagarna. Hur kul som helst!!! Idag hade vi uppspel och min ensemble körde lite soul-låtar. 
Jag körde "For once in my life" med Stevie Wonder. 
Enjoy!






fredag 3 oktober 2014

Sångkonsert

Förra veckan hade vi en sångkonsert där alla sångare sjöng en låt var - vilket blev ca 18 nummer! Det var hur bra som helst, blandat med fartiga och lugna låtar. Här kommer en del av min insats med låten "people help the people" Birdy's version tillsammans med mina grymma kompare!






torsdag 2 oktober 2014

Månadens Favoriter



September är slut vilket betyder att hösten är här!
Jag älskar verkligen hösten. När löven börjar ändra färg och man behöver ta på sig en halsduk när man ska ta en långpromenad, då myser jag. Eller en höstkväll med en bra film, te och kanske en godbit till är också en väldigt bra kombination. 
Septembers favoriter kommer här!

1. Peeling: Garnier's 3 in 1


Den här fungerar perfekt som en peeling till ansiktet att använda ca 2 ggr i veckan. Huden blir verkligen slät efter en användning och den räcker länge!

2. Mascara från Max Factor


Eftersom jag har använt den här mascaran hela månaden är det väl inte mer än rätt att den får en plats bland mina favoriter. Den har en tjock borste som ger långa fransar. Den fungerar bra helt enkelt!

3. Film: Les Miserables


Helt ärligt trodde jag först inte att jag skulle gilla den här filmen. Jag gillar musikaler och så men jag tänkte att det blir nog jobbigt eftersom de i den här filmen sjunger exakt HELA tiden. Men så fel jag hade! Filmen är verkligen fängslande, hemsk, romantisk, sorglig och fin på samma gång. Tips: här behövs näsdukar.

4. Musik: Norah Jones


Innan jag började folkis hade jag aldrig hört talas om Norah Jones. Men sedan jag fick låten "Come away with me" med Norah Jones som pianoläxa blev det en helkväll med henne i högtalarna. Hon har verkligen ett skönt sound att lyssna till en lugn och mysig höstkväll. 

5. Inredning: Murgröna




 Det här är min nya vän! Kände att mitt rum saknade något grönt och samtidigt blev det extrapris för den här skönheten på ICA, 35:- så värt!