torsdag 6 november 2014

Månadens Favoriter


Oktober är förbi och jag sitter och myser med te, en bit choklad och tända ljus, medan regnet smattrar mot fönsterkarmen. Nu är det verkligen höst! Men det betyder också att jag börjar längta till julen desto mer!
Är det för tidigt att börja julpynta? 
Nog snackat, här kommer mina favoriter OKTOBER EDITION!

1. Te: Söderte





Godaste teet ever!!! En blandning av sommarfrukter passar hur bra som helst nu i höst eller hur?! Åh,jag blir bara varm av att prata om det!

2. TV-show: Downton Abbey



Jaaaaa! Ny säsong av Downton Abbey, ÄNTLIGEN! Säsong 5 har börjat sändas i SVT 1 klockan 21:30 på lördagar (det går även att se på svt play). Älskar den här showen! Den är så mysig och så brittisk! Om man inte har sett denna serie innan så kan det ta några program för att komma in i det, men efter det är man SÅLD! 

3. Film: The Holiday



Jag vet att det inte är jul än, men jag var bara tvungen att se denna filmen igen! (Väntade så länge jag kunde faktiskt!) Den är så otroligt mysig och handlar om två kvinnor som inte gillar sina liv för tillfället och bestämmer sig för att byta hus osv. med varandra över julhelgen! Lite klyschig ja, men ooooo så bra!

4. Hårprodukt: Dove - Shampo & Balsam



Detta par har varit en favorit länge och såklart under hela oktober också! Passar bra för dig som har torrt eller lockigt hår (som oftast blir torrt). Håret blir mjukare och mera lent enligt mig.  Love it!

5. Youtube: Kurt Hugo Schneider



Kurt Schneider är ännu ett musikgeni som gör covers med andra youtubemusiker. Här är ett lite roligt klipp som är värt att se haha! Men jag rekommenderar att kolla in hans youtube kanal!