torsdag 28 januari 2016

8 veckor med Isotretinoin

Den här veckan hade jag återbesök hos hudläkaren. Proverna såg bra ut så det var skönt! Nu är det bara 4 månader kvar! Galet att det har gått så snabbt, men otroligt skönt. I ansiktet så har jag typ inga porer på näsan längre, och ärren går långsamt ner på kinderna. Det kommer upp några få finnar ibland, men det är normalt. Det svåra är att inte pilla. Då blir det sår och det tar lägre tid än vanligt för dem att läka. Biverkningar i övrigt har inte alls varit farligt så just nu så flyter det på.


tisdag 26 januari 2016

7 veckor med Isotretionoin

Fick några nya finnar på ena kinden den här veckan vilket inte var så kul. Huden går verkligen upp och ned! Men det positiva har varit att jag har hittat en jättebra hudkräm på apoteket som har gjort att "utslagen" på händerna på grund av torrheten har försvunnit! Jag vet att man kan få ont i rygg och leder av medicinen och jag har haft lite känningar i ryggen, typ högra höften en del. Men det har varit speciellt om jag har gjort något fysiskt eller typ stått och gått länge. Man kan liksom inte träna så mycket vilket är tråkigt. Men nu är det snart bara 4 månader kvar!

Krämen är ganska kletig men effektiv!





6 veckor med isotretinoin

Inga större förändringar denna vecka! Min hy har blivit så mycket lenare och på kinderna är det mest ärr. Men mycket går att täcka med smink. Jag längtar så sjukt mycket efter den dagen då jag kan vakna och inte känna behovet av att sminka mig. Tänk så mycket tid och framför allt pengar som jag har spenderat på smink. Det är helt galet! Jag tänker i alla fall dela med mig av min sminkrutin. Jag brukar köra så enkelt och simpelt som möjligt.

1. L´oreal true match- mineral foundation

N3 Creamy Beige



2. Isadora - compact powder

20 Translucent sand

3. Rouge



4. Mascara - Max factor